Ons Werk

Een greep uit onze projecten, wat we voor tevreden klanten hebben gerealiseerd.

15-05-2018

SARKatwijk - Search and Rescue Event

Jaarlijks organiseert de Katwijkse Reddingsbrigade (KRB) op de eerste zaterdag van juli het internationaal Search and Rescue Event (SAR Katwijk). In 2019 wordt SAR Katwijk gehouden op zaterdag 6 juli. SAR Katwijk is één van de grootse hulpverleningsevenementen die ons land kent.

Plas & Ruygrok

Gewenste eisen klant.

  • Duidelijk en overzichtelijk
  • Toepassen huidige huisstijl
  • Overzicht active sponsers
  • Routebeschrijving naar het event
Bekijk website

In 4 Stappen Opgeleverd

In 4 stappen zorgen wij ervoor dat uw product van concept naar realiteit komt. Wilt u weten hoe?

Hier ziet u een kort stappenplan van ons ontwerpproces. Door structureel te werk te gaan is onze vooruitgang goed te zien en wat nog gedaan moet worden altijd duidelijk.

De eerste stap in het ontwerpproces, en misschien zelfs de belangrijkste, is met u overleggen. Het is van groot belang dat de ontwerper en de klant op één lijn zitten. Zo weten wij wat uw wensen zijn en weet u wat mogelijk is. In deze fase is het belangrijk om een aantal zaken te overwegen.

⦁ Doel: Wat is uw doel? Wilt u informatie geven? Een product verkopen? Een service promoten? Dit bepaalt in grote mate hoe uw product eruit moet zien en hoe dit opgebouwd wordt.

⦁ Doelgroep: Wie wilt u bereiken? Overweeg waar uw doelgroep het beste op reageert en wat hen het meeste aantrekt. Daarnaast bepaalt uw doelgroep ook waar u uw product wilt promoten.

⦁ Inhoud: Wat moet men daadwerkelijk kunnen vinden? Is de inhoud puur informatief of wilt u een verhaal vertellen? Wat is de beste manier om dit te presenteren?

Al deze zaken staan natuurlijk niet los van elkaar, maar zijn van invloed op elkaar. Samen met u overleggen wij hoe deze zaken samenkomen. Zo komen we tot een duidelijk plan van aanpak, waarmee we met een goede basis vooruit kunnen.
Nadat er tijdens de overleg fase een goed beginbeeld is geschept, gaan wij ervoor zorgen dat dit beeld ook werkelijkheid wordt. Hoe lang dit proces duurt hangt natuurlijk af van hoe uitgebreid uw product is, zoals besproken tijdens de overleg fase. Het overleg blijft echter wel van groot belang in deze fase. Wanneer u input heeft, of nieuwe ideeën kan u dit altijd doorgeven.

In het geval van een website, als u verlangt ook zelf de website te bezoeken, en misschien zelfs aan te passen, kunnen wij u voorzien van een account. Daarmee kunt u dan de website tijdens het ontwerpproces zien en bewerken. Hoewel er genoeg aanpassingen zijn die u veilig kunt maken, vragen wij wel voor de zekerheid dat u hier eerst over bij ons informeert.
Zodra wij denken dat het product af is en u tevreden bent met het resultaat, is het tijd voor de oplevering.

Dit is het punt waarbij de website online wordt gezet en de flyers gedrukt worden. Nu kan uw product door uw klanten gezien worden.
Na de oplevering is het werk natuurlijk niet klaar. Het is belangrijk dat uw product bijgehouden wordt. Uw website kan uitgebreid worden en actuele informatie, die van belang is voor uw klanten, moet toegevoegd worden. Er moeten van tijd to tijd nieuwe flyers gedrukt worden. Wij blijven ook nu nog onze diensten aanbieden en werken we samen om uw product alleen beter te maken.

Bent u geïnteresseerd?

Waarom wachten? Start nu!

Start nu